Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity: Remove
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Avalonic

intuïtieve E-cursussen en E-coaching


Lichtoefening

Hieronder een mooie lichtoefening om bij voorkeur 's morgens te doen.

Deze is bedoeld om je goed te gronden, zodat je de hele dag goed geaard bent en niet gaat "zweven" en om energie die je van anderen hebt opgenomen op een liefdevolle manier terug te sturen.

Met deze oefening bescherm je jezelf tevens tegen energieën om je heen die niet bij jou horen.

Visualiseer vanuit je stuitchakra een lang koord diep de aarde in, leg er in gedachten een knoop in of haak het vast aan het kernkristal van de aarde zodat het goed vast zit in de aarde.

Zeg daarbij je naam en de datum van

vandaag.

Visualiseer vanuit je beide voetzolen lange wortels diep de aarde in en zeg hierbij weer je naam en de datum van vandaag.

Visualiseer dan een roos, kleur en grootte maken niet uit, en zet hierachter personen of situaties waarvan je het gevoel hebt daar energie van te hebben opgenomen.

Met een diepe uitademing stuur je deze energie terug naar deze personen en situaties waar het bij hoort, en met een diepe inademing haal je jouw eigen energie weer terug, zeg dan weer je naam en de datum van vandaag zodat de energie weer helemaal van jou zelf wordt.

Doe dit met liefdevolle gedachten.

Open dan je kruinchakra als een lotus in volle bloei, en visualiseer hierboven een bol of druppel van witgouden licht.

Laat dit licht door je kruinchakra naar binnen gaan en je hersenen omspoelen.

Het licht activeert de hypofyse en de pijnappelklier, zodat alle oude cellen in je lichaam vernieuwd worden.

Alle oude cellen worden nu getransporteerd naar je ruggengraat die een zuil van licht is.

Via je ruggengraat worden de oude cellen afgevoerd, via je stuitchakra en je koord de aarde in, waar ze omgezet worden in positieve energie voor moeder aarde.

Het licht gaat nu via je armen naar je handen, en vanuit je handen stroomt het over de aarde, het verspreid zich via het elektromagnetisch web rondom de aarde wat zo weer gevuld wordt met de goddelijke lichtenergie zodat de aarde kan helen.

Open je hartchakra als een roze roos met groene blaadjes.

Vanuit je hartchakra stroomt het licht in een brede bundel je aura binnen, en vult deze helemaal op.

Voor je en achter je, boven je en onder je zodat je in een ei van licht zit, het straalt ook buiten je aura, oneindig ver weg, zo ver als je het kunt zien.

Open dan je zonnevlecht als een zonnebloem met een dikke steel.

Het licht duwt alle negativiteit die hier opgenomen is naar buiten, alle angst, pijn, verdriet, enz. worden afgevoerd.

Sommige energieën kunnen nogal hardnekkig zijn en je kunt hierbij hulp vragen aan de engel Michaël die je met zijn lichtzwaard helpt je zonnevlecht te reinigen.

Gooi alles wat je uit je zonnevlecht ziet komen in een gouden trechter die achter je staat, hierin wordt het negatieve geneutraliseerd, zodat het niet bij je terug kan komen en ook anderen er geen last van zullen hebben.

Vul de vrijgekomen ruimte in je zonnevlecht op met wit licht, en sluit hem af met een blauw en gouden deksel, de kleuren van de engel Michaël.

Het licht vult dan je longen, maag, darmen, nieren, alle buikorganen en stroomt door je benen naar je voeten, zodat je helemaal gevuld bent met het witte kosmische licht.

Open de chakra’s onder je voetzolen en trek de aarde-energie omhoog, deze kun je zien als een lichtbruine energie en laat deze zich vermengen met het kosmische licht, zodat beiden perfect in balans zijn in je lichaam.

Tot slot vraag je de engel Michaël om zijn mantel van blauw licht waar je van top tot teen helemaal in zit en waardoor je tegen alle negatieve energie beschermd zult zijn.

Kom dan terug in het hier en nu